Onze Expertise

Neem vandaag nog contact met ons op

Kracht

Meer dan 10 jaar zijn we aan de weg aan het timmeren en richten ons op de technische sector in de breedste zin van het woord.

Wij onderscheiden ons door onafhankelijkheid  maar ook door voor u niet alleen het controlerende deel aan te kunnen nemen, maar ook het voorbereidende en aansturende deel.

Dit heeft geresulteerd in opdrachten van onder andere:

 • ​Guidion ​(Werkverantwoordelijk WV voor uitgevoerde installaties, tevens RegioCoach. Borgen werkzaamheden en installaties op naleven voorschriften/normering en kwaliteits inspectie’s).
 • Keurig Advies
 • Douwe Egberts
 • Scholtens Groep
 • etc…..

Kennis

Hoe is het nu geregeld

De laatste jaren bevinden we ons in een enorme ontwikkeling van duurzame oplossingen. Hierbij kunt u denken aan warmtepompen, pelletkachels en zonnepanelen. Deze ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er veel extra specialisten nodig zijn om dit werk uit te kunnen voeren. Deze mensen zijn moeilijk te vinden, daarom is de branche nu mensen aan het opleiden tot bijvoorbeeld “zonnepanelen monteur”.

Dit juichen wij toe, maar er is een keerzijde.  Deze groep monteurs heeft een beperkte kennis van de elektrotechniek. Ze zijn immers alleen voor dit specifieke deel opgeleid. Wij zien dit terug in de kwaliteit van montage, gebruikte materialen en wijze van aansluiten. De landelijke brandweer organisaties hebben onder andere op het gebied van zonnepanelen en pelletkachels hun zorgen geuit omtrent de kwaliteit (lees: veiligheid) van de installaties.

Wij delen deze bezorgdheid en vinden dat u als gebruiker (leek, volgens de wet) recht heeft op een veilige installatie. Wij zijn daarom voorstander van verplichte inspecties op dit gebied. De normen zijn er al, de noodzaak ook.

Hoe hoort het te zijn

Volgens de wet hoort u een technische installatie te hebben die aan de geldende norm voldoet en dus veilig is.

Omdat wij ook vinden dat een slager “zijn eigen vlees niet hoort te keuren” zijn wij volledig onafhankelijk.

Bij ons zijn belangenverstrengelingen niet aan de orde. Wij herstellen de installatie niet, wij constateren en rapporteren. zo bent u als gebruiker zeker van een eerlijke inspectie.  Na de noodzakelijke aanpassingen komen we weer om dit te beoordelen aan de hand van de normen.

De laatste 2 jaar hebben wij ons dus verder gespecialiseerd in de installatietechniek, elektrotechniek, telecommunicatie, Ict (data) en glasvezeltechniek.

Hierbij verzorgen wij de:  ​

 • ​Technische keuringen inclusief rapportage van bijvoorbeeld aanleg zonnesystemen, aankoop/verkoop van een huis, uitbreiding installatie en actuele installatietechnische staat.
 • Deze keuringen verrichten wij geheel onafhankelijk, volgens de normen NEN1010, NEN EN50110, NEN3140.
 • Storingen en rapportage’s

Wij kunnen ook de woning APK voor u verrichten, deze periodieke keuring oftewel NEN8025 norm geeft inzicht in de veiligheid van de gehele woninginstallatie te weten:

 • Elektrische installatie
 • Gasinstallatie
 • Waterinstallatie
 • Nul-meting woning
 • Rookgas en gas meting

Samenwerken

Wij werken voor een aantal landelijke partijen die als het gaat om de aanleg van PV (zonne) systemen 100% kloppende installaties nastreeft. Hierbij controleren wij steekproefgewijs de geïnstalleerde systemen op veiligheid en geldende normen.  Dit doen wij uiteraard ook voor particulieren en VVe’s.

Onze kracht hierbij is 100% volledige onafhankelijkheid.

Meer informatie? Opdracht? Offerte? Advies? Mail of bel ons en wij zorgen voor een snelle en vakkundige reactie.

Onze visie

Wij zijn best wel zwart/wit. Niet in ons belang, maar in uw belang.